Treatments

Ontdek onze salonervaringen

In deze roerige, drukke wereld is het zo fijn om af en toe te kunnen ontsnappen. In de vorm van een vakantie, een weekendje weg, uit eten, naar de film of theater. Of naar een spa! En nu bieden wij jullie een spa behandeling op maat. Dit kost je niet een hele dag, maar hooguit een uur.

Met de hoogwaardige producten van System Professional hebben wij voor u een keuze uit 5 Treatments gemaakt.
Geniet van een vleugje zintuigelijke luxe voor een direct, transformerend effect. Bekijk hieronder onze treatments.

Wil je meer info over onze kleurspecialisten? Klik dan hier

HET ATELIER

Regenerate Behandeling

Deze unieke behandeling is een heerlijke voedende maar vooral ontspannende treatment met een heerlijke massage.

Met de System Professional massage, gebaseerd op acupunctuur massagetechnieken, die de energiemeridianen stimuleert en haar en hoofdhuid langdurig transformeert.

Een 5 stappen treatment met de meest intense producten om het haar en de hoofdhuid weer te optimaliseren zodat u er thuis ook nog lang een heerlijk gevoel aan over houdt.

Stap voor stap:
 • Shampoo Relax massage + infusion

  Spanning komt van top tot teen los dankzij diepgaande spierontspanningstechnieken, voor haar dat subtiel wordt gereinigd en mild wordt verzorgd. Er wordt een infusie toegevoegd voor extra verzorging op basis van uw individuele behoeften.

 • Masker + emulsie

  Spanning komt van top tot teen los dankzij diepgaande spierontspanningstechnieken, voor haar dat subtiel wordt gereinigd en mild wordt verzorgd. Er wordt een infusion toegevoegd voor extra verzorging op basis van uw individuele behoeften.

 • Eindverzorging

  Spanning komt van top tot teen los dankzij diepgaande spierontspanningstechnieken, voor haar dat subtiel wordt gereinigd en mild wordt verzorgd. Er wordt een infusion toegevoegd voor extra verzorging op basis van uw individuele behoeften.

Tijd voor een behandeling: 30 minuten = €32,50

Intense Behandeling

Deze unieke behandeling combineert twee productvoordelen in één op maat gemaakte verzorging. De Intense Behandeling bestaat uit onze Intense Massage, die ervoor zorgt dat de ingrediënten diep doordringen, terwijl de hoofdhuid wordt gestimuleerd en dagelijkse spanningen wegvloeien.

Stap voor stap:
 • Shampoo

  Wordt aangebracht met onze intense Shampoo Relax Massage, die de hoofdhuid kalmeert en tegelijkertijd het haar reinigt.

 • Masker + infusion

  Verstevigt het haar en de hoofdhuid met onze Intense Massage om de extra verzorgende voordelen van het gecombineerde masker en de infusion te versterken. Deze ervaring ontspant, revitaliseert en zorgt ervoor dat het product diep in het haar doordringt.

 • Eindverzorging

  Deze weelderige finishing touch beschermt de verzorgende effecten van de behandeling voor langdurige resultaten.

Tijd voor een behandeling: 15 minuten = €22,00

Molecular Hair Refilling

 

Deze behandeling, met het iconische Liquid Hair en de Lipid Booster maken met de geavanceerde formule voor het moleculair bijvullen van het haar DE boost voor je kwetsbare haar. Het herstelt kwetsbaar en gevoelig haar van binnenuit. Dit verbetert direct de uitstraling en veerkracht zonder overbelasting, terwijl de haarvezels gedurende maximaal vijf wasbeurten worden verstevigd.

Het haar voelt direct sterker en voller.

Stap voor stap:
 • Shampoo Relax Massage

  met een diepgaande massage wordt je haar subtiel gereinigd en mild verzorgd.

 • Lipid Booster

  99% meer haarsterkte tegen breuk en zorgt voor 90% gladder haar

 • Liquid Hair

  deze lichte maar krachtige molecular hair refilling-formule wordt aangebracht over de Lipid Booster, waardoor het haar herstelt en intensief wordt gevoed.

Tijd voor een behandeling: 20 minuten = €30,00

Scalp Energy

Een echte energizer voor de hoofdhuid en dus voor het haar.
Maak jij je zorgen over haaruitval? Dan is dit jouw treatment. Met deze treatment of thuisgebruik van de Balnce Serum zal je haarverlies tot 50% minder worden. Het stimuleert de bloedsomloop, dus betere aanvoer van voedingstoffen en betere afvoer van afvalstoffen. Dus een gezondere haarfollikel.

Stap voor stap:
 • Balance Shampoo

  is de optimale voorbereiding voor deze behandeling, aangebracht met de Shampoo Relax Massage, die mild is voor de hoofdhuid.

 • Balance Energy Serum

  Kalmeert en verfrist het haar en de hoofdhuid met dit diepgaande stimulerende serum. De Energy Massage stimuleert de haarfollikels op milde wijze voor een maximaal effect. Dus krachtiger haar en tot 50% minder haarverlies.

 • Alpha Energy

  Voor alle haartypes om het haar en de hoofdhuid te transformeren. Er is niets beter dan Alpha Energy

Tijd voor een behandeling: 10 minuten = €19,00