Kleurspecialisten

Toe aan iets heel anders?

Wat ik me heel goed voor kan stellen trouwens! Maak een afspraak en laat je vrijblijvend adviseren. Wij hebben zoveel expertise in huis, dit is onmogelijk om via de telefoon te bespreken. Dus zien wij jou binnenkort?

Bekijk hieronder enkele voorbeelden.

PS, kleurbehandelingen kunnen niet online geboekt worden

HET ATELIER
Voor
Na 1
Na 2
Voor
Na 1
Na 2

Balayage technieken

Hierboven kunt u prachtige voorbeelden zien van balayage technieken. Het grote verschil met highlights (folies) is dat de uitgroei bijna niet aanwezig is. Natuurlijker kunnen we het niet maken. Na de balayage wordt een toner toegepast om het geheel mooi in te kleuren. Een toner kan je na een week of drie weer opnieuw bij ons laten opzetten omdat de toner slijt en met wassen dus steeds iets minder wordt. Een toner is een snelle behandeling, binnen een half uur is dit klaar exclusief drogen of föhnen. Het duurt dus niet zo lang als de hele balayage behandeling en is dus ook minder kostbaar. Met de toner kunnen we natuurlijk ook kiezen voor een ander karakter: bijvooreeld, as, beige, roze of wat dan ook.

Wat we wel willen is dat je jouw haar goed behandelt. Wat bedoelen we daar mee: de juiste producten in je haar. Kom niet aan met thuisgebruik Andrelon! Wanneer jij niet met goede producten werkt, kunnen wij geen garantie bieden voor je kleuring. Logisch, maar dit kan niet vaak genoeg vertelt worden!