Prijslijst

Bij Het Atelier hanteren wij prijsdifferentiatie.

Dit betekent dat we voor dezelfde behandeling verschillende prijzen hanteren. Het is ontstaan omdat de lonen in het kappersvak gekoppeld zijn aan leeftijd en ervaring. Zodoende vindt u dit terug in de prijzen. Afhankelijk van kapper/ster die u helpt betaald u een lagere of een hogere prijs. Alle medewerkers zijn goed opgeleide, getalenteerde en gemotiveerde kappers/sters. Wij werken met de volgende prijsniveaus: Junior A/B, Stylist, Haarstylist, Topstylist, Master en Eigenaresse. Het komt voor dat we de jongste disciplines niet in huis hebben.

Junior A/B zijn jonge talentvolle kappers/sters, met een goede vaktechnische scholing. Ze missen echter langdurige ervaring, die ze alleen op kunnen doen door in de praktijk te werken. Juniors zijn in staat een prima coupe te knippen.

Stylisten werken en trainen over het algemeen al enkele jaren in onze salon. Zij kunnen door hun ruimere ervaring een goed advies geven. Ook kleuradviezen zijn geen enkel probleem. Haarstylisten hebben uiteraard nog meer ervaring dan de Stylisten, trainen veel en specialiseren zich steeds meer. Topstylisten zijn van alle markten thuis en hebben al vele jaren ervaring in huis. Master- stylisten kunnen door hun ruime kennis en ervaring een nog completer advies geven. U hebt zelf de vrijheid om te kiezen door wie u geholpen wilt worden. Bij ons staat de kwaliteit altijd voorop. Deze kwaliteit garanderen wij voor elke medewerker.