A- A A+

Wella haarproducten Hoorn

Het merk Wella kent u vast wel. In Kapperszaak Het Atelier gebruiken we de professionele lijn van Wella: System Professional. Onlangs is de lijn vernieuwd. De nieuwe samenstelling van de SP-lijn tilt haarverzorging naar een hoger niveau. Met System Professional neemt u de vakkundigheid en het professionele oog voor detail van uw haarstylist mee naar huis.

Het gebruik van System Professional gaat altijd een stap verder dan efficiënt en praktisch zijn: het streelt de zintuigen. Kleur, geur, aanraking – de eerste indruk is dat de producten heerlijk aanvoelen. En u weet: een eerste indruk is belangrijk, niet alleen voor Wella, maar ook voor uw uiterlijk.

Voor goed verzorgd, prachtig glanzend haar bestaat geen toverformule. En dat is nu precies het geheim van System Professional. Met het ruime assortiment van onze Wella haarproducten in Hoorn zijn er wel 300 combinaties mogelijk. Zo kunnen we voor ieder haartype en iedere hoofdhuidconditie de perfecte oplossing samenstellen. Dat is de magie achter deze verzorging.

Ook voor de man hebben we ruime keuze uit shampoos, conditioners, lotions, gels en waxen. De mannenlijn heeft een andere beleving door de eigen geur, kleur en aanraking: mannelijk en stoer, maar tegelijkertijd goed en verzorgend voor mannenhaar en -huid.

Wella haarproducten in Hoorn vindt u bij Kapperszaak Het Atelier: voor een volmaakte styling!

Maak een afspraak en ontdek de magie van Wella System Professional zelf!

Afspraak maken

Contact

Het Atelier
Rotiusstraat 1b
1624 GA Hoorn
Route

Tel. 0229 270606
info@kapperszaak-hetatelier.nl
KvK NR. 36039874

Proximedia