A- A A+

Sebastian Haarproducten

Flow, form en flaunt?
kapperszaak Het AtelierDit zijn de drie typen haarstylingproducten van Sebastian Professional. Sebastian is er niet voor de grijze massa, maar voor het individu. Ze willen grenzen verleggen met nieuwe concepten, luidkeels creativiteit verkondigen en professionals aanmoedigen een statement te maken. Niet een beetje buiten de lijntjes kleuren, maar flink krassen. Fashion-fearless zijn, noemen ze het zelf.
Sebastian haarproducten staan bekend om hun innoverende, trendsettende en hoogwaardige kwaliteit.

Flow: de verzorgende lijn. Wordt gebruikt voor essentiële stylingbehandelingen. Speciaal ontwikkeld om lief te zijn voor het haar. Geïnspireerd op natuurlijke luxestoffen uit de mode: licht als kasjmier, zacht als zijde. Het haar blijft moeiteloos in beweging en smeekt om aangeraakt te worden.

Form: de fixerende lijn. Wordt gebruikt om het haar te boetseren, te modelleren en te fixeren. Geïnspireerd op hoe de mode persoonlijkheid kan onderstrepen. Het haar wordt onderworpen aan vorm!

Flaunt: de glamourlijn. Wordt gebruikt als verzorgend stylingproduct. Ontwikkeld om glamour te doen verbleken met nog meer glans en glitter. Geïnspireerd op het verlangen naar licht in de duisternis. Is superlicht, ultraverzorgend en klaar om mee te pronken.

In Kapperszaak Het Atelier gebruiken we Sebastian haarproducten, omdat de filosofie van deze “stylingrebels” ons aanspreekt. Wij zijn lang niet zo radicaal, maar we proberen wel deze innoverende kracht tot uitdrukking te brengen. Door u bijvoorbeeld een volledig andere haarkleuring aan te raden, of door die eeuwige bob eens te vervangen door pittig kort.

Wist u dat u bij ons ook Sebastian haarproducten kunt kopen? Een tip bij uw volgende afspraak!

Afspraak maken

Contact

Het Atelier
Rotiusstraat 1b
1624 GA Hoorn
Route

Tel. 0229 270606
info@kapperszaak-hetatelier.nl
KvK NR. 36039874

Proximedia