A- A A+

Make-up Hoorn

Bij Kapperszaak Het Atelier doen we meer dan alleen uw coupe perfectioneren; we geven u ook een frisse en verzorgde uitstraling met onze make-up als finishing touch. Wilt u niet alleen het mooiste kapsel, maar ook de beste make-up van Hoorn, dan nodigen we u van harte uit een afspraak met ons te maken!

De haarstylisten van Het Atelier hebben diverse trainingen en workshops gevolgd bij de prestigieuze School van Mieke Petiet. Zij is een grote naam in de wereld van de visagie en heeft als eerste Nederlandse internationaal vele prijzen gewonnen. De School van Mieke Petiet staat hoog aangeschreven in Nederland en in het buitenland.

Wij gebruiken de technieken van Mieke Petiet en kunnen u vakkundig advies geven over de make-up die bij u past. We brengen de producten aan en laten u zien hoe u het zelf kunt doen.

We werken met de professionele make-up van Youngblood Mineral Cosmetics van Pauline Youngblood. Zij werkte in een kliniek voor plastisch chirurgie in de VS en kreeg steeds de vraag of er ook camouflerende make-up was voor de net geopereerde huid. Toen bleek dat zulke producten nog niet bestonden, begon zij zelf een make-uplijn te ontwikkelen.

kapperszaak Het AtelierIn de producten van Youngblood Mineral Cosmetics zitten uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Geen talk, geen zink, geen parabenen, geen conserveringsmiddelen en geen kleurstoffen. Puur natuur. De make-up van Youngblood werkt zelfs huidverbeterend! Wij gebruiken dus een unieke make-up in Hoorn!

Kapperszaak Het Atelier heeft een uitgebreid pallet aan oogschaduw, liquid powder, lipgloss, mascara en oogpotlood. Daar zit vast iets voor u bij. Bovendien werken we uw make-up gratis bij.

Bij Het Atelier knapt u op: wij bieden u de volmaakte styling in kapsel en make-up!

Afspraak maken

Contact

Het Atelier
Rotiusstraat 1b
1624 GA Hoorn
Route

Tel. 0229 270606
info@kapperszaak-hetatelier.nl
KvK NR. 36039874

Proximedia