A- A A+

Kapsels Hoorn

kapperszaak Het AtelierNadat we u advies hebben gegeven en u weet wat u wilt, gaan we aan de slag. Bij iedere behandeling wassen we uw haar, waarbij u een heerlijke hoofdmassage krijgt. U zit supercomfortabel in de meubelen van ontwerper Piet Boon, waardoor u extra kunt genieten van deze behandeling.
Vervolgens knippen we uw haar nat, drogen we uw haar en brengen het in model. Tot slot lopen we alles grondig na, zodat u er zeker van kan zijn dat u echt een van de mooiste kapsels in Hoorn hebt.

Wist u dat we met een aantal nieuwe haarkleuringproducten werken? Zo kunt u kiezen uit kleuren van de Wella Illumina Color Collection of het revolutionaire Wella Color.id.

Color.id is een totaal andere manier van kleuren. We brengen tot wel drie verschillende kleurnuances naast elkaar op het haar aan. Zo hoeven we voor kleuraccenten geen folie meer te gebruiken, wat weer beter is voor het milieu. De mogelijkheden voor u en de creativiteit voor ons nemen met deze techniek aanzienlijk toe. Het resultaat: zachte overgangen en meer diepte in uw coupe.

Wella Illumina geeft uw haar een briljante glans door de gepatenteerde microlight-technologie. Welk licht er ook op uw haar valt, het glanst en ziet er geweldig uit. Met deze behandeling hebt u zeker een van de meest glanzende kapsels in Hoorn. U gaat er zelf ook van stralen!

Vraag ons naar de nieuwe kleurmethoden.
We adviseren u graag!

Dan nog even dit: ons wordt vaak gevraagd waarom we voor dezelfde behandeling andere prijzen hebben. Wij hanteren prijsdifferentiatie. Dit doen we, omdat de lonen in het kappersvak gekoppeld zijn aan leeftijd en ervaring. Afhankelijk van de haarstylist die u kiest, betaalt u een lagere of hogere prijs. Onze juniorstylisten zijn iets goedkoper, de meer ervaren stylisten, masterstylisten en de eigenares zijn duurder.

U kiest de haarstylist die bij u past en Het Atelier garandeert de kwaliteit van de haarstylisten.

Afspraak maken

Contact

Het Atelier
Rotiusstraat 1b
1624 GA Hoorn
Route

Tel. 0229 270606
info@kapperszaak-hetatelier.nl
KvK NR. 36039874

Proximedia