A- A A+

Kapper Hoorn

Kapperszaak Het Atelier is de kapper in Hoorn voor een volledige haarstylingbeleving: van coupe tot make-up!

kapperszaak Het AtelierKapperszaak Het Atelier heet u welkom met een vers kopje koffie. Samen bespreken we uw wensen en geven we u advies. Omdat we rekening houden met de contouren van uw gezicht, de conditie van het haar, uw haarkleur, de kleur van uw ogen en huid, kan ons advies soms anders uitpakken dan uw wens. Ons doel is om u een volmaakte styling te geven! We werken dan ook met professionele haarproducten zoals Sebastian Professional, Wella System Professionals en Wella Color.id.

Het Atelier is de enige kapper in Hoorn die een volledige haarstylingbeleving biedt: niet alleen uw hoofd wordt professioneel verzorgd, ook uw huid krijgt alle aandacht. Wij zijn naast haarstylist ook visagist en hebben diverse workshops gevolgd aan de prestigieuze School van Mieke Petiet. We gebruiken de make-up van Youngblood Mineral Cosmetics.

Ons vakmanschap staat borg voor een verrassend resultaat in kapsel en make-up.

Kapperszaak Het Atelier is in 1992 opgericht door Monique Langedijk. Zij begon deze kapper in Hoorn in een zonnig pand aan de Rotiusstraat. Het Atelier is sindsdien uitgegroeid tot een allround kapperszaak met een enthousiast team haarstylisten.

Vijf jaar geleden heeft het pand zelf een metamorfose ondergaan. Het interieur van Guy Sarlemijn en de meubelen van Piet Boon (beiden grote namen in de kapperswereld) geven extra cachet aan de haarstylingbeleving die Het Atelier u wil bieden.

Het Atelier werkt uitsluitend op afspraak, zodat we alle tijd kunnen besteden aan uw wensen.

Afspraak maken

Contact

Het Atelier
Rotiusstraat 1b
1624 GA Hoorn
Route

Tel. 0229 270606
info@kapperszaak-hetatelier.nl
KvK NR. 36039874

Proximedia