COLORISTA

Een colorista is een mooi woord voor een kleurspecialist! Laten wij die in de zaak hebben! Sandy is het hele traject doorgelopen qua trainingen. Het is haar passie. Niets maakt haar blijer dan mooie kleuren maken. Op dit moment traint ze dan ook voor  feelance educator op kleurgebied voor de WELLA. Zodat ze straks ook andere kappers kan trainen op kleurgebied en twee keer per jaar alle ins en outs leert op het gebied van de nieuwste kleurontwikkelingen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

COUTURE COLOR: KLEURBEHANDELING OP MAAT

Wat is COUTURE COLOR?

In tegenstelling wat je misschien zou denken, het is geen nieuwe haarverf of kleurbehandeling. Couture Color is het haarkleuren op maat. Het luisteren naar de klant, bepalen welk type dat is en hem of haar dat advies geven dat echt past. Want de klant wil nu eenmaal niets liever dan gehoord worden en het gevoel krijgen dat de kapper hem/haar begrijpt. 

Zo werken wij bv. met Koleston Perfect Innosense: Dit product vermindert de kans op een allergische reactie. Door toevoeging van een specifiek haarkleuringsmolecule (ME+) is dit risico afgenomen. Met dezelfde kleurprestaties als Koleston Perfect. Dit product past uitstekend bij de mensen met de hyperbewuste instelling: 'Bewust zijn van ingrediënten'.

Ook Illumina Color valt onder deze kleurbehandelingen. Dit product is de grootste innovatie sinds 20 jaar op het gebied van haarkleuring, gebaseerd op de microlight technologie. Een permanente, transparante kleur die glanst, in elk soort licht en ook nog superieure haarbescherming biedt. Wij zullen nooit meer kleuren zonder dit product.

Freelights: de laatste ontwikkeling op het gebied van highlighten. Ze geven je haarbos een mooi en natuurlijk effect, natuurlijker nog dan met folies.Je hebt dus geen folies meer nodig. Het effect van Freelights is alsof je een zomer lang gesurfd hebt, maar dan ziet het er veel gezonder uit. De kleur is er van caramel tot beige tot lichtblond en alle kleuren daartussen. Het mooiste effect krijg je door er daarna nog een toner op te zetten om de kleur nog meer karakter te geven.

Cellophanes van Sebastian Professional: is een ammoniavrije kler- en glansbehandeling. Deze kleuringscrème bevat natuurlijke ingrediënten en geschikt voor ieder haartype. Het haar wordt verzorgd, beschermd en gaat prachtig glanzen.

Color.id: creatief kleuren. Werken met verschillende kleuren en op iedere gewenste plek een kleurnuance of diepteverschil aan kunnen brengen. Door de InvisiDivider technologie wordt de verfsubstantie zo aangepast dat de kleuring een haast kleiachtige massa wordt die niet uitloopt. Dit geeft de mogelijkheid om verschillende kleuren zonder folies over elkaar heen of naast elkaar te leggen zonder dat de kleuren in elkaar overlopen. Dit geeft ons natuurlijk ongekende vrijheid in creativiteit!