De mooiste dag van je leven wil je toch op rolletjes laten lopen.
Als u bij Het Atelier komt heeft u een zorg minder aan uw hoofd.

Want de bruid kondigt vaak een jaar tot een half jaar van te voren aan dat ze gaat trouwen. Voordat we aan haar bruidskapsel beginnen, willen wij veel van haar weten.
Samen met haar maken wij een bruidskapselplan. Dit gesprek is kosteloos en geheel vrijblijvend. Vanuit dit gesprek kunnen wij opmaken wat voor type zij is en hoe de bruidskleding er uit ziet.
Zo'n 6 a 8 weken voor de bruiloft komt de bruid in de zaak voor een proefkapsel. Dit leggen wij direct vast op de foto, zo kunnen wij de dag zelf terugvallen op de foto!
Ons advies is om na het aangemeten proefkapsel dezelfde dag nog de jurk te passen en er een foto van te laten maken.Zo krijgt de bruid een totaalbeeld en kunnen, indien nodig, er nog dingen aangepast worden.
Op de dag van het huwelijk komt de bruid naar de salon. We kunnen snel en doeltreffend werken, omdat al het voorwerk goed is uitgewerkt en doorgesproken. Het föhnen en opsteken neemt ongeveer een uur in beslag.
In plaats van föhnen gebruiken wij ook de carmen-set.
Het haar hoeft natuurlijk niet worden opgestoken. Los of kort en sportief kan ook.

Voor de mooiste dag van je leven kan je ook kiezen voor haarstukken, deze worden in het haar vastgemaakt met een klemmetje, eenvoudig te verwijderen dus!

Je kunt de haarstukken huren voor €80,- daarbij komt een borg van €50,-. Breng je de haarstukken terug (ongewassen) binnen 7 dagen krijg je de borg terug. Iedere week die erbij komt is €10,- eraf.

Natuurlijk ontbreekt de professionele make-up niet. Want het is toch prettig, wanneer je de kapperszaak verlaat, je alleen nog maar moet omkleden. Zo heb je alle tijd om dat met familie of vriendinnen af te ronden en ben je helemaal klaar voor deze fantastische dag.
Uiteraard niet alleen de bruiden maar ook de moeders, schoonmoeders, zussen en vriendinnen kunnen gebruik maken van deze professionele make-up.

De kosten zijn:

    • gratis intake gesprek
    • proefkapsel   € 68,00
    • bruidskapsel € 68,00
    • proefmake-up € 37,00
    • bruidsmake-up €37,00

 

Mochten er toch nog vragen zijn, zijn wij er om ze op te lossen!!!