COUTURE COLOR: KLEURBEHANDELING OP MAAT

Wat is COUTURE COLOR?

In tegenstelling wat je misschien zou denken, het is geen nieuwe haarverf of kleurbehandeling. Couture Color is het haarkleuren op maat. Het luisteren naar de klant, bepalen welk type dat is en hem of haar dat advies geven dat echt past. Want de klant wil nu eenmaal niets liever dan gehoord worden en het gevoel krijgen dat de kapper hem/haar begrijpt. 

Zo werken wij bv. met Koleston Perfect Innosense: Dit product vermindert de kans op een allergische reactie. Door toevoeging van een specifiek haarkleuringsmolecule (ME+) is dit risico afgenomen. Met dezelfde kleurprestaties als Koleston Perfect. Dit product past uitstekend bij de mensen met de hyperbewuste instelling: 'Bewust zijn van ingrediënten'.

Ook Illumina Color valt onder deze kleurbehandelingen. Dit product is de grootste innovatie sinds 20 jaar op het gebied van haarkleuring, gebaseerd op de microlight technologie. Een permanente, transparante kleur die glanst, in elk soort licht en ook nog superieure haarbescherming biedt. Wij zullen nooit meer kleuren zonder dit product.

Freelights: de laatste ontwikkeling op het gebied van highlighten. Ze geven je haarbos een mooi en natuurlijk effect, natuurlijker nog dan met folies.Je hebt dus geen folies meer nodig. Het effect van Freelights is alsof je een zomer lang gesurfd hebt, maar dan ziet het er veel gezonder uit. De kleur is er van caramel tot beige tot lichtblond en alle kleuren daartussen. Het mooiste effect krijg je door er daarna nog een toner op te zetten om de kleur nog meer karakter te geven.

Cellophanes van Sebastian Professional: is een ammoniavrije kler- en glansbehandeling. Deze kleuringscrème bevat natuurlijke ingrediënten en geschikt voor ieder haartype. Het haar wordt verzorgd, beschermd en gaat prachtig glanzen.

Color.id: creatief kleuren. Werken met verschillende kleuren en op iedere gewenste plek een kleurnuance of diepteverschil aan kunnen brengen. Door de InvisiDivider technologie wordt de verfsubstantie zo aangepast dat de kleuring een haast kleiachtige massa wordt die niet uitloopt. Dit geeft de mogelijkheid om verschillende kleuren zonder folies over elkaar heen of naast elkaar te leggen zonder dat de kleuren in elkaar overlopen. Dit geeft ons natuurlijk ongekende vrijheid in creativiteit!

 

 

 

 

 

 

System Professional.

 
 
 
System Professional heeft zich 40 jaar gewijd aan de wetenschap van transformatieve haarverzorging en is het enige merk dat over de ervaring beschikt om de kwestie van ULTRA PERSONALISATIE aan te pakken.
De wetenschappers hebben ontdekt dat ieders haar een uniek energieprofiel heeft dat de elasticiteit, gezondheid van de vezel en vitaliteit bepaalt.
Deze gepersonaliseerde 'energievingerafdruk"wordt gedefinieerd door het lipidengehalte van het haar. Hoewel het haar voor slechts 4% uit lipiden bestaat, hebben deze een uniek actieve invloed op de energie van het haar.
Lipiden zijn de flexibele lijm die de bouwstenen van keratine van het haar met elkaar verbindt en zorgen  voor de integriteit en flexibilitiet van de schubbenlaag.
 
 
 
 
 
 
 
 

Sebastian Professional

Sebastian introduceert de ultieme transformatie tools. Het resultaat van een stijlvolle combinatie van de dagelijkse praktijk en diepgaand onderzoek.
Ingenieuze producten voor geniale styling.
 
Flow: Demand Sophisti-caring Stylers;
Must-have oplossingen voor haar in essentiele stylingbehandelingen. Speciaal ontwikkeld om lief voor het haar te zijn. Fijn om mee te stylen. Geinspireerd door natuurlijke luxestoffen uit de mode. Zo licht als kasjmier. Even zacht als zijde. Zalig doorvoed haar, dat er om smeekt aangeraakt te worden, blijft moeiteloos in beweging.
 
Form: Demand Sculpt-Astic Stylers;
Onze dimensie van transformatie. Heftige stylers overtreffen elke fantasie over holding-molding-sculpting. Geinspireerd door het vermogen van fashion om persoonlijkheid te versterken. Om welke style het ook gaat, haar wordt nu ontworpen om trouw te blijven aan fearless form.
 
Flaunt: Demand Shine-Sational Stylers
Wow-formules voor je haar om te schitteren alsof je leven er van afhangt. Ontwikkeld om glamour te overtreffen met extra glans en glitter. Geinspireerd door het verlangen naar licht in de duisternis. Superverzorgend high-fashion haar in volle glorie, perfect gestyled en klaar om mee te pronken.